[BUG] Passwords not working

Please come here to inform us of new and interesting bugs so we can hunt them down and destroy them! Pics and videos demonstrating these bugs are also welcome!
Post Reply
User avatar
PaxJaromeMalues
Alpha Tester
Alpha Tester
Posts: 86
Joined: Sun Jan 12, 2014 10:37 pm
Location: Germany, northern part

[BUG] Passwords not working

Post by PaxJaromeMalues » Fri Feb 28, 2014 9:28 pm

----------------------------
Bug Report
----------------------------
OS: Win7 x64
Game Version: 0.28b
Date and Time Encountered (DD/MM/YY, HH:MM (12h format)): 01/03/2014, 0122Z
----------------------------
Possible Conflicting Software (such as firewalls and anti-virus): Avast, Skype, Steam, MSI Afterburner, Googledrive, Samsung Magican
Severity: Vital
Description of Bug: Tried serveral times now to password my game to keep MingeBags away, passwords just don't work for me
Steps to Reproduce: try to password a server on my computer
Possible Workaround: Do not host a game
----------------------------
Screenshots and/or Video: NONE
----------------------------
Notes:
I really think that this is a vital function to every game.
----------------------------
Hardware Configuration:

CPU: AMD Phenom II x4 955 Deneb BE
GPU: VTX3D Radeon HD 7870 Black Boost Edition 2 GB DDR5
RAM: 16GB DDR3 1600MHz
Motherboard: Gigabyte 970A-UD3 rev.3
HDD: Western Digital 1TB
SSD: Samsung 840 256GB & Kingston 60GB both Sata6Gb
----------------------------
Image
Meet me in ##Pulsar at IRC network freenode - You do not know how? Ask me via PM

User avatar
Shieldmountain
Bar Owner
Bar Owner
Posts: 84
Joined: Tue Nov 05, 2013 9:12 pm
Location: Gothenburg, Sweden

Re: [BUG] Passwords not working

Post by Shieldmountain » Fri Feb 28, 2014 11:55 pm

Hi PaxJaromeMalues. :-)

This was mentioned in another bug report and this is the answer.

Best Regards
Shieldmountain
cptslog wrote:Passwords aren't implemented yet :(

Password protection is on the list for 0.28c though. We understand you don't always want a public crew!

User avatar
PaxJaromeMalues
Alpha Tester
Alpha Tester
Posts: 86
Joined: Sun Jan 12, 2014 10:37 pm
Location: Germany, northern part

Re: [BUG] Passwords not working

Post by PaxJaromeMalues » Sat Mar 01, 2014 2:35 am

In that case please close this report
Image
Meet me in ##Pulsar at IRC network freenode - You do not know how? Ask me via PM

Post Reply