Scan a Planet?

Ask your burning questions about PULSAR: Lost Colony here!
Post Reply
User avatar
Jingo
Beta Tester
Beta Tester
Posts: 128
Joined: Sat Aug 15, 2015 7:47 pm

Scan a Planet?

Post by Jingo » Wed Nov 27, 2019 9:41 pm

I haven't played the game in about a year. I purchased additional copies for my two boys and am playing with them now. Is there a way to scan a planet? It doesn't seem to work the same way as before. Thanks.

User avatar
Edinstein
Leafy Developer
Leafy Developer
Posts: 1209
Joined: Sun Sep 08, 2013 10:39 pm

Re: Scan a Planet?

Post by Edinstein » Fri Nov 29, 2019 2:36 pm

We dropped that system and instead show the pertinent information on the general planet screen.

Hope that clarifies!

User avatar
kendallalex1234
Posts: 32
Joined: Tue Aug 13, 2019 10:13 am

Re: Scan a Planet?

Post by kendallalex1234 » Fri Jun 04, 2021 2:54 pm

As a suggestion why don't we use the science probes to fire at the planet to then gain the information of the planet, this will keep the originality of the previous scanning method but makes it quicker than before
Captain of the HMS Infinity o7

Post Reply